Despre clinica

Clinica performanta, experienta si dorinta noastra de a va oferi ceea ce este mai bun se traduc prin profesionalism , siguranta si confort pentru dumneavoastra.

Rinoplastia sau rinocorectia reprezinta interventia de chirurgie estetica prin care se poate modifica forma si dimensiunea nasului.

shutterstock_115152049 copy
Best-Nose-Job-Plastic-Surgeons-in-Chicago copy
Rhinoplasty-short copy
Attractive woman profile isolated on white
!pano1

Despre clinica

Situata in cadrul complexului Lia Manoliu din Bucuresti, in imediata vecinatate a bazinului de innot olimpic cu acelasi nume, clinica Medsport, rezultatul unui proiect comun romano-german, este un centru chirurgical de inalta performanta. Clinica beneficiaza de doua blocuri operatorii complet utilate.

Saloane MedSport

Salon pre/postoperator, rezerve cu unul, doua, trei paturi, grad ridicat de confort si igena, cabinete de consultatii, sala de tratament,ecograf, sala de intretinere si recuperare medicala, fiziokinetoterapie(electroterapie, ultrasunete, laser terapeutic, magnetodiaflux, ultrascurte)

DRG_7889
DRG_7809

Saloane anestezie – operatii RINOPLASTIE

Serviciul de anestezie-terapie intensiva permite acordarea tuturor tipurilor de anestezie.Intreaga activitate este structurata si se desfasoara dupa reguli si standarde de functionare stricte, siguranta si comfortul dumneavoastra fiind preocuparea intregii clinici. Consultatiile, interventiile si urmarirea postoperatorie se desfasoara in cadrul clinicii.

Saloane control initial – operatii RINOPLASTIE

Contactul cu pacientul este mentinut prin medicul curant, controalele fiind programate dupa un plan personalizat fiecarui caz in parte.

2

Programari la numarul:

0731330362
Suna Acum!
Navigheaza